Relatieproblemen

Je zoekt hulp omdat je relatie niet meer is waar je naar verlangt.

Lees verder! < Terug naar overzicht

Relatieproblemen

Je zoekt hulp omdat je relatie niet meer is waar je naar verlangt. Het lukt niet meer om van elkaar te genieten. Zowel emotioneel als seksueel gaat het niet meer vanzelf. Je verlangt naar vreugde in je relatie, zoals het vroeger wel was. Je verlangt weer naar vrijheid in verbondenheid. Dat is meestal de situatie waar ieder individu in relatie tot de ander naar verlangt. Elkaar zichtbaar maken waarbij het geven en ontvangen in balans is.

 

Dat is een uitdaging en daarom gaat het ook regelmatig mis. In plaats van elkaar zichtbaar te maken moet de ander vaak verlangens bevredigen ten koste van de relatie. Hierbij houd je elkaar gemakkelijk gevangen in een destructieve dans. Je zit gevangen in patronen waar je zonder hulp niet gemakkelijk uit komt.

 

In relatietherapie gaan we op zoek naar die destructieve patronen zodat je begrijpt in welke valkuil je steeds weer stapt. Oefenen in nieuw gedrag biedt goede kansen om hier uit te komen zodat je weer kan genieten van elkaar in vrijheid en verbondenheid. Hierbij maak ik vooral gebruik van de EFT, een effectieve therapie op weg naar herstel en verbinding. Ik heb zowel de basis als de gevorderde opleiding hiervoor met succes afgerond. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

 

Stichting EFT Nederland

 

Geef de moed niet op en meld je aan.