Per 5 december zitten we op een nieuw adres: Melkweg 8 in Bleskensgraaf

Ab van der Ham

"Als mens worden wij allen gemotiveerd door recht en rechtvaardigheid"

"Als mens worden wij allen gemotiveerd door recht en rechtvaardigheid"

Over Ab

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

 

Als het gesprek moeizaam loopt, wanneer je twijfelt aan jezelf en aan de ander ……..

 

Mijn naam is Ab van der Ham, met mijn vrouw Lies ben ik 35 jaar getrouwd en van onze 5 kinderen wonen er inmiddels 4 zelfstandig. Een aantal jaren geleden ben ik een opleiding gaan volgen tot contextueel hulpverlener omdat ik gemotiveerd ben  om waarde toe te voegen aan de levens van anderen.

 

Het leven is niet altijd eenvoudig, soms komen er lastige perioden voorbij. Op die momenten kan het behulpzaam zijn als er iemand met je meekijkt naar jouw situatie, iemand die helpt om jouw pijn en moeiten te begrijpen.

 

Als contextuele hulpverlener ben ik ingesteld op het ontdekken van het systeem waaruit mensen voortkomen, de invloed die vorige generaties hebben op huidige levens. Het kan inzicht geven om samen te zien wat er door verschillende mensen is gegeven en ontvangen. Het helpt om te ontdekken op welke plaatsen iemand niet is gezien of erkend.

 

Als mens worden wij allen gemotiveerd door recht en rechtvaardigheid. Het stimuleert mij als contextueel hulpverlener om cliënten zichtbaar te maken, te helpen om hun plaats te bepalen, om hen te laten worden wie ze zijn.

 

In mijn eigen leven en gezin heb ik mogen ervaren dat de contextuele benadering helend werkt in de levens van mensen. Graag nodig ik je uit om samen te kijken naar de belemmeringen die jij in jouw leven ervaart.