Jasper Visser

Wat je aandacht geeft groeit!

Wat je aandacht geeft groeit!

Over Jasper

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

 

“Wat je aandacht geeft groeit”

 

Met veel voldoening voer ik gesprekken met individuele personen en (echt)paren. We gaan op zoek naar de oplossing om (samen) weer ‘beter verder’ te kunnen. Mijn aanpak kenmerkt zich door oprechte interesse, empathie en soms de nodige confronterende scherpte. Niet wat u zegt is voor mij van belang, maar wat u bedoelt. Niet wat u elkaar tijdens de relatietherapie verwijt, maar wat u daardoor eigenlijk aan elkaar vraagt: houd me vast! Niet (alleen) de symptomen als angst, depressie, overspanning en identiteitscrises staan centraal. We graven samen dieper tot we de oorzaak hebben gevonden en aan de heling  en het herstel kunnen gaan werken.

 

Ik maak in de relatietherapie gebruik van EFT (Emotional Focussed Therapie) waarin gewerkt wordt aan hernieuwde verbinding. Echt contact, veiligheid en emotionele verbinding vormen de basis voor een duurzame relatie. In de individuele therapie maak ik vaak gebruik van de zogenaamde contextuele therapie. Deze therapie heeft veel oog voor het verleden, de context waarin we opgroeiden en het effect wat dit op onze ontwikkeling heeft gehad. Bewustwording kan tot heling leiden terwijl vervolgens de stap gezet kan worden naar een stabiele en volwassen identiteitsvorming.

 

Jasper studeerde Ontwikkelingspsychologie aan de Driestar Hogeschool en Theologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Een specialisatie op het gebied van ‘relatietherapie’ volgde hij aan het CIVAS Opleidingsinstituut. Hij deed ervaring op als docent, trainer, mentor, ouderling en catecheet en schreef een aantal boeken.

 

U kunt mij rechtstreeks bereiken via

Mobiel: +31 6 43133120

Email:  jasper@beterverder.nl