Per 5 december zitten we op een nieuw adres: Melkweg 8 in Bleskensgraaf

Janneke Brandwijk

Verbinding geeft kracht, waarmee je waardevolle doelen kunt bereiken!

Verbinding geeft kracht, waarmee je waardevolle doelen kunt bereiken!

Over Janneke

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

 

 

Ik ben Janneke Brandwijk, inmiddels bijna 2 decennia getrouwd met Martijn en wij hebben 3 kinderen ontvangen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar. Naast dat ik moeder ben, werk ik in de ggz als persoonlijk begeleider van mensen die worstelen met verslaving of psychisch lijden. Ik leef vanuit de overtuiging dat God onze Schepper is. Hij heeft ons bedoeld en gewild en daarin is niemand uitgezonderd. Zo wil ik ook in het leven staan en is er ruimte voor een ieder met zijn of haar levensverhaal. Vanuit mijn hart, wil ik oog en oor hebben voor de ander.

 

Al langere tijd begeleid ik mensen met verschillende hulpvragen. Nu mag ik ook bij ‘Beter verder’ met anderen meelopen, waarin de ander het tempo bepaalt. Als mens sta ik niet op mezelf maar ben ik onderdeel van een groter geheel. Als er een hulpvraag ontstaat, of die nu individueel of relationeel is, spelen velen een rol. Partners, familie, vrienden, collega’s en vele anderen. Ieder mens heeft het nodig zich verbonden te voelen met betekenisvolle anderen.. maakt dat dit soms niet voldoende lukt? Hoe kunnen we naar elkaar toe bewegen? Samen met jou wil ik je levensvragen bezien. Hierbij maak ik gebruik van de contextuele benadering. Op het moment dat ik met de contextuele benadering in aanraking kwam, raakte het mij. De reden hiervoor is omdat het mijns inziens naadloos aansluit bij de menselijkheid. De gezinnen en families waar wij uit voortkomen hebben invloed op ons als individu. Afgelopen jaren heb ik mij hierin verder laten scholen. Contextuele hulpverlening is een actieve, preventieve en herstellende manier van werken omdat het rekening houdt met afkomst én toekomst.

 

Daarnaast wil ik jou, van mens tot mens en hart tot hart, ontmoeten. Om met elkaar op zoek te gaan naar mogelijkheden en overgebleven vertrouwen. Ik wil mij kunnen verhouden tegenover het lijden en de kwetsbaarheid, wetend dat er niet overal een oplossing voor is. Als we dat kunnen aanvaarden en weten hoe, kan er toch tevredenheid en voldoening zijn in het leven van nu. Is er behoefte bij jou om hier samen verder over na te denken, dan nodig ik je van harte uit.

 

Review:

Janneke is een warme persoonlijkheid, en betrokken hulpverlener. Ze verstaat de kunst om goed te luisteren. En dat is precies waar goede hulpverlening begint. In haar vakgebied is zij beslist deskundig. Dit betekent dat ik haar met vertrouwen kan aanbevelen!

Aart van Soest, contextueel therapeut