Relatieproblematiek

Gehuwd, uit elkaar gegroeid, geen liefde meer

Lees verder! < Terug naar overzicht

Gehuwd, uit elkaar gegroeid, geen liefde meer

Echtpaar Jan en Anne (36 en 38 jaar)
Probleem: Relatieproblematiek
Situatie: gehuwd, uit elkaar gegroeid, geen liefde meer

 

Met weinig hoop op herstel heb ik mezelf als vrouw aangemeld en een intakegesprek gehad. Hier heb ik geen spijt van gehad! Het tweede gesprek al is mijn man meegegaan. Die wilde nooit naar een hulpverlener maar na dit gesprek stond hij er anders tegenover. Dit komt zeker door de ontspannen persoonlijkheid van Wim. Hij heeft humor en is wars van waardeoordelen. Dat geeft heel veel ruimte omdat niets goed of fout is.

 

Alles mag worden vertelt waarbij er met oprechte interesse wordt geluisterd. Het uitgangspunt van Wim is dat er geen schuldige is , en dat geeft veel ruimte. Wim verstaat de kunst om op zoek te gaan naar de behoefte en verlangens achter gedrag. Daardoor kom je al snel terecht bij diepere patronen die ook invloed hebben op andere terreinen van het leven. De contextuele methodiek is hierbij zeker helpend geweest. Wim is een deskundig hulpverlener en een aangenaam mens. Zijn kennis en vaardigheden en prettige persoonlijkheid bevorderen de effectiviteit van de therapie.

 

Wij hebben zeer veel gehad aan de gesprekken. Met vallen en opstaan leren we nieuwe patronen toe te passen en elkaar weer lief te hebben.
Onze relatie heeft een nieuw leven gekregen. Nogmaals zeer bedankt!

Onze relatie heeft een nieuw leven gekregen. Nogmaals zeer bedankt!